search
ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 15:43
MENU CLOSE

Ανοίγματα κάνει η Ημισέληνος…

16.12.2011 15:52
oldphotos132403707167.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Όλο και πυκνώνουν – και αποκτούν «θεσμική» μορφή οι επαφές μουσουλμάνων, στο θρήσκευμα, βουλευτών από την Ελλάδα και άλλες βαλκανικές χώρες με την Άγκυρα.

Όλο και πυκνώνουν – και αποκτούν «θεσμική» μορφή οι επαφές μουσουλμάνων, στο θρήσκευμα, βουλευτών από την Ελλάδα και άλλες βαλκανικές χώρες με την Άγκυρα. Προχθές, για παράδειγμα, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρουμανίας Τραϊάν Μπασέσκου, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Τ. Ερντογάν είχε συνομιλίες με υπουργούς και βουλευτές από το Μαυροβούνιο, το Κόσοβο, την ΠΓΔΜ, τη Σερβία και την Ελλάδα. Από την Ελλάδα συμμετείχε ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν. Τη συχνότητα – και το απροκάλυπτο – των επαφών αυτών, όπως και την προσπάθεια για «θεσμοθετημένη» διάσταση, έχουν καταγράψει οι αρμόδιοι στην Αθήνα, αλλά το θέμα πρέπει να δουν – ίσως και από κοινού – οι Παπανδρέου και Σαμαράς… Και δεν το λέμε αυτό εμείς, αλλά έμπειροι διπλωμάτες και διπλωματικοί αναλυτές… Π.Σ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 15:42