Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα, στα 21,726 δισ. ευρώ, έναντι στόχου 21,712 δισ. ευρώ, διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού το δωδεκάμηνο Ιανουάριου – Δεκεμβρίου 2012.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα, στα 21,726 δισ. ευρώ, έναντι στόχου 21,712 δισ. ευρώ, διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού το δωδεκάμηνο Ιανουάριου – Δεκεμβρίου 2012.
Πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού και όχι το σύνολο των δημοσιονομικών δεδομένων για το 2011 με βάση τα οποία θα διαμορφωθεί το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης το οποίο λαμβάνεται υπόψη για τους στόχους του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ενώ το 2010 το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού ανέρχονταν στα 21,457 δισ. ευρώ.
Το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει πως στα έσοδα δεν έχουν προσμετρηθεί οι εισπράξεις φόρων και τελών έως τις 20 Ιανουαρίου λόγω της παράτασης που είχε δοθεί στην καταβολή τους -τα αποτελέσματα θα οριστικοποιηθούν μετά την προσμέτρηση των εν λόγω εισπράξεων.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.