search
ΚΥΡΙΑΚΗ 06.09.2026 22:03
MENU CLOSE

Αλταφάζ: Κατά προτίμηση τον Ιανουάριο η συμφωνία για το PSI

25.01.2012 13:15
Αλταφάζ: Κατά προτίμηση τον Ιανουάριο η συμφωνία για το PSI - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Κοντά σε συμφωνία βρίσκονται οι συνομιλίες για το πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων, σύμφωνα με τον Αμαντέου Αλταφάζ.

Κοντά σε συμφωνία βρίσκονται οι συνομιλίες για το πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων, σύμφωνα με τον Αμαντέου Αλταφάζ.

«Οι συνομιλίες πρέπει να συνεχιστούν και να καταλήξουν σύντομα σε συμφωνία, κατά προτίμηση εντός του Ιανουαρίου» τόνισε ο εκπρόσωπος του Επιτρόπου Όλι Ρεν και ερωτηθείς σχετικά με το κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία σε εθελοντική βάση επικαλέστηκε τις δηλώσεις του κ. Ρεν στο Ecofin απαντώντας ότι υπάρχει τρόπος να σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις συνομιλίες ανάμεσα στις τράπεζες και τις ελληνικές αρχές, κατά τρόπο που να διασφαλίζονται όλες οι παράμετροι της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου.

Τέλος αναφορικά με τις δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ότι ο δημόσιος τομέας ίσως χρειαστεί να συμμετάσχει στο PSI, o κ. Αλταφάζ σημείωσε ότι η συμμετοχή του δημόσιου τομέα στο δεύτερο πρόγραμμα αρωγής προς την Ελλάδα θα συνοδεύεται από τη συμμετοχή του ιδιωτικού και αυτό είναι κάτι που δεν έχει αλλάξει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06.09.2026 22:02