Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΔεν θα πραγματοποιηθεί η επιχειρηματική συνεργασία των Vodafone – Wind Ελλάς καθώς ενδέχεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποφανθεί πως η ενέργεια αυτή θα είναι καταστροφική για τον ανταγωνισμό στην εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά.
Δεν θα πραγματοποιηθεί η επιχειρηματική συνεργασία των Vodafone – Wind Ελλάς καθώς ενδέχεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποφανθεί πως η ενέργεια αυτή θα είναι καταστροφική για τον ανταγωνισμό στην εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά.
Οι δύο όμιλοι σε ανακοίνωσή τους σήμερα Δευτέρα αναφέρουν το εξής:
«Ο Όμιλος Vodafone και η Largo Limited, αποκλειστικός μέτοχος της Wind Ελλάς, επιβεβαιώνουν ότι συμφώνησαν να τερματίσουν τις συζητήσεις τους σχετικά με μία πιθανή επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ των Vodafone Ελλάδας και Wind Ελλάς».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.