Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ FrieslandCampina και η Salford Capital Partners υπέγραψαν Memorandum of Understanding για την εξαγορά των Imlek και Mlekara Subotica. Με αυτή την εξαγορά η FC θα προσθέσει στο δίκτυό της τις δραστηριότητες των δύο εταιρειών στα Δυτικά Βαλκάνια.
Η FrieslandCampina και η Salford Capital Partners υπέγραψαν Memorandum of Understanding για την εξαγορά των Imlek και Mlekara Subotica. Με αυτή την εξαγορά η FC θα προσθέσει στο δίκτυό της τις δραστηριότητες των δύο εταιρειών στα Δυτικά Βαλκάνια.
Η στρατηγική «Πορεία προς το 2020» της FC έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει διεθνώς τη θέση της στα πόσιμα γαλακτοκομικά, τη βρεφική διατροφή και το επώνυμο τυρί και να διασφαλίσει την άριστη αξιοποίηση του γάλακτος που παράγεται από τους παραγωγούς – μέλη της.
Σύμφωνα μάλιστα με τον Cees ΄t Hart, CEO Royal FrieslandCampina N.V., «Η FrieslandCampina αναπτύσσεται μέσα από ευρύ φάσμα προϊοντικών κατηγοριών και διαφορετικών γεωγραφιών. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική εξαγορά του ομίλου μετά τη συγχώνευση των Freisland Foods και Campina στα τέλη του 2008. Αυτή η εξαγορά ενδυναμώνει τη σειρά των επώνυμων προϊόντων μας, και τη θέση μας στη Ν.Α. Ευρώπη, που αποτελεί μία από τις αιχμές της στρατηγικής μας «Πορεία προς το 2020».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.