Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ Γερμανίδα Καγκελάριος συναντάται με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στο Στράλσουντ της βόρειας Γερμανίας, σήμερα Παρασκευή προκειμένου να προετοιμάσουν την επόμενη ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος συναντάται με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στο Στράλσουντ της βόρειας Γερμανίας, σήμερα Παρασκευή προκειμένου να προετοιμάσουν την επόμενη ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής.
Στο μεταξύ, η γερμανική κυβέρνηση, τις προάλλες επανέλαβε διά του εκπροσώπου της την αντίθεσή της στην ενίσχυση των πόρων του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM).
«Η θέση της γερμανική κυβέρνησης δεν έχει αλλάξει: δεν θεωρεί ότι είναι αναγκαίο προς το παρόν να ενισχυθεί ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας», είχε αναφέρει ο Στέφεν Ζάιμπερτ.
Σύμφωνα με τον ίδιο προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει «να αποφασιστεί υπό ποια μορφή και σε πόσες δόσεις θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ESM».
«Η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να στείλει ένα δυνατό μήνυμα», πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως έχει συμφωνηθεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο ενίσχυσης των πόρων του ταμείου, το Μάρτιο.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.