Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΜε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Bild απηύθυνε κάλεσμα στους Γερμανούς βουλευτές να καταψηφίσουν το δεύτερο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα.
Με σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Bild απηύθυνε κάλεσμα στους Γερμανούς βουλευτές να καταψηφίσουν το δεύτερο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. Ο τίτλος του δημοσιεύματος; «Δισεκατομμύρια για τους Έλληνες-Stop».
«Σήμερα είναι πάλι ημέρα πληρωμής στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο – 130 δισεκατομμύρια ευρώ θα σώσουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία. Η Bild απευθύνει έκκληση προς όλους τους βουλευτές: μην προχωρήσετε σε αυτόν τον λάθος δρόμο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στο οποίο φιλοξενούνται απόψεις οικονομικών αναλυτών, οι οποίοι τάσσονται κατά της συνέχισης της παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.