search
ΣΑΒΒΑΤΟ 05.09.2026 22:03
MENU CLOSE

«Επιφυλακτική η ανταπόκριση της Ελλάδας στις γερμανικές προτάσεις»

01.03.2012 14:48
«Επιφυλακτική η ανταπόκριση της Ελλάδας στις γερμανικές προτάσεις» - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

«Ο απολογισμός της ελληνογερμανικής συνεργασίας στους τομείς της ανάπτυξης και των επενδύσεων είναι απογοητευτικός» τόνισε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομίας, Χόλγκερ Σλίενκαμπ.

«Ο απολογισμός της ελληνογερμανικής συνεργασίας στους τομείς της ανάπτυξης και των επενδύσεων είναι απογοητευτικός» τόνισε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομίας, Χόλγκερ Σλίενκαμπ.

Ειδικότερα καταλόγισε στην ελληνική κυβέρνηση ότι «η γερμανική πρόταση γίνεται δεκτή με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς, ενώ τυγχάνει προφανώς χαμηλής προτεραιότητας», ενώ διευκρίνισε πως «το ενδιάμεσο αποτέλεσμα θεωρείται από τη δική μας πλευρά φτωχό. Η ανταπόκριση της Ελλάδας πάντως είναι επιφυλακτική».

Παράλληλα, υποστήριξε πως «Η γερμανική πλευρά, πάντως, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε μια επόμενη πρόταση υποστήριξης για την Ελλάδα, η οποία θα αφορά την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα».

Παράλληλα, έκανε έκκληση στην Αθήνα να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια, ενώ προανήγγειλε και νέα πρόταση υποστήριξης. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν υφίστανται συγκεκριμένα χρονικά όρια και προθεσμίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 05.09.2026 22:03