search
ΣΑΒΒΑΤΟ 05.09.2026 09:48
MENU CLOSE

Κουτρουμάνης: Δεν θα χρειαστούν περαιτέρω περικοπές

14.03.2012 10:13
Κουτρουμάνης: Δεν θα χρειαστούν περαιτέρω περικοπές - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

«Δεν θα χρειαστούν περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις εκτός και αν υπάρξουν ανατροπές που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει», εκτίμησε ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης.

«Δεν θα χρειαστούν περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις εκτός και αν υπάρξουν ανατροπές που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει», εκτίμησε ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης.

Μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι «υπάρχει σε πολλούς η αίσθηση ότι τα ταμεία έχουν κουμπαρά από τον οποίο βγάζουν κάθε φορά για τις παροχές, όμως κουμπαράς δεν υπάρχει, τα αποθεματικά είναι περιορισμένα και με βάση της εισροές διαμορφώνονται οι παροχές». Τόνισε πάντως πώς δεν θα απαιτηθούν νέες περικοπές, παρά την άνοδο της ανεργίας.

Παράλληλα, ο υπουργός αποκάλυψε ότι το σκάνδαλο με τα μαϊμού επιδόματα δεν περιορίζεται μόνο στο ΙΚΑ Καλλιθέας, αλλά έχουν εντοπιστεί και άλλες περιπτώσεις που σύντομα θα βγουν στο φως.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 05.09.2026 09:48