Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google«Το ευρώ είναι και παραμένει ένα σταθερό νόμισμα» τονίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
«Το ευρώ είναι και παραμένει ένα σταθερό νόμισμα» τονίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Παράλληλα, εξέφρασε τη πεποίθηση ότι πλέον η αβεβαιότητα γύρω από την Ελλάδα έχει ξεπεραστεί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας που εγκρίθηκαν επίσημα τη Τετάρτη, έβαλαν τέλος στην παρατεταμένη αβεβαιότητα για τη χώρα».
Υπογράμμισε ακόμα ότι «η αποφασιστική δράση της ΕΚΤ και η δέσμευση της Ε.Ε. για τη δημοσιονομική σύνεση μέσω της υιοθέτησης νέων κανονισμών και ρυθμίσεων, βοήθησαν να βγούμε από την φάση κλιμάκωσης της κρίσης χρέους της Ευρωζώνης».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.