Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΟ οικονομικός εισαγγελέας Γρήγορης Πεπόνης αρνήθηκε να γνωμοδοτήσει για την υπόθεση των CDS στην οποία έχει εμπλακεί και το όνομα του αδελφού του Γ.Παπανδρέου Ανδρέα.
Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρήγορης Πεπόνης αρνήθηκε να γνωμοδοτήσει για την υπόθεση των CDS στην οποία έχει εμπλακεί και το όνομα του αδελφού του Γ.Παπανδρέου Ανδρέα.
Ο Γ.Πεπόνης επικαλείται λόγους ευπρέπειας καθώς η εν λόγω υπόθεση είναι μία από τις τρεις για τις οποίες είχε καταγγείλει ότι είχε δεχθεί «οχλήσεις» μαζί με τον Σπ. Μουζακίτη.
Η υπόθεση έφθασε στον οικονομικό εισαγγελέα, όταν ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Αριστείδης Κορέας που διενήργησε την έρευνα έκρινε πώς ελλείψει στοιχείων, η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί στο αρχείο και την υπέβαλλε στον Γ.Πεπόνη προκειμένου να έχει και τη σύμφωνη γνώμη του.
Να σημειωθεί ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ιωάννης Σακελλάκος θα αποφασίσει για το εάν θα εξαιρεθεί τελικά από την υπόθεση ο Γ. Πεπόνης ή όχι.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.