Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google50 εκατομμύρια ευρώ θα στοιχίσει στο κράτος η διεξαγωγή των εκλογών, 80 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα σε σχέση με τα όσα δαπανήθηκαν στις εκλογές του 2009. Παράλληλα και το εκλογικό επίδομα υποχωρεί στα επίπεδα του 2002 στα 500 ευρώ.
50 εκατομμύρια ευρώ θα στοιχίσει στο κράτος η διεξαγωγή των εκλογών, 80 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα σε σχέση με τα όσα δαπανήθηκαν στις εκλογές του 2009.
Παράλληλα και το εκλογικό επίδομα υποχωρεί στα επίπεδα του 2002 στα 500 ευρώ.
Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 70.000 δικαστικοί, δικαστικοί υπάλληλοι με βαθμό Α’ και Β’, δικηγόροι, αστυνομικοί, λιμενικοί και υπάλληλοι των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομικών και Δικαιοσύνης θα λάβουν εκλογικό επίδομα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.