Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ απόδοση του 10ετούς ομολόγου αναφοράς ξεπέρασε για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία το όριο του 6% και ανήλθε έως το 6,04% σημειώνοντας άνοδο 0,11%.
Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου αναφοράς ξεπέρασε για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία το όριο του 6% και ανήλθε έως το 6,04% σημειώνοντας άνοδο 0,11%.
Ανοδικά κινούνται επίσης οι αποδόσεις των ιταλικών αλλά και των γαλλικών ομολόγων, ενώ κοντά σε επίπεδα ρεκόρ υποχωρούν οι γερμανικοί τίτλοι. Το 10ετές ιταλικό ομόλογο ανήλθε έως το 5,70% (+0,08%) και το γαλλικό μέχρι το 3,17%, υψηλότερο επίπεδο από τις 25 Ιανουαρίου. Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο ανήλθε και το spread γαλλικών-γερμανικών τίτλων (149 μονάδες βάσης).
Οι επενδυτές στρέφονται στους γερμανικούς τίτλους, που θεωρούνται «ασφαλές» καταφύγιο, οδηγώντας την απόδοση του 10ετούς τίτλους έως το 1,597%.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.