Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤο έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου διαμορφώθηκε σε 1.080,0 εκατ. ευρώ, χωρίς πετρελαιοειδή, το Φεβρουάριο 2012 έναντι 1.487,6 εκατ. ευρώ τον ίδιο μήνα του 2011, παρουσιάζοντας μείωση, σε ευρώ, 27,4%.
Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου διαμορφώθηκε σε 1.080,0 εκατ. ευρώ, χωρίς πετρελαιοειδή, το Φεβρουάριο 2012 έναντι 1.487,6 εκατ. ευρώ τον ίδιο μήνα του 2011, παρουσιάζοντας μείωση, σε ευρώ, 27,4%.
Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, διαμορφώθηκε στο ποσό των 2.321,8 εκατ. ευρώ έναντι 2.721,3 εκατ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2011, παρουσιάζοντας μείωση, σε ευρώ, 14,7%. Η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών, χωρίς τα πετρελαιοειδή, ανήλθε στο ποσό των 1.241,8 εκατ. ευρώ έναντι 1.233,7 εκατ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2011, παρουσιάζοντας αύξηση, σε ευρώ, 0,7%.
Κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012, το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, χωρίς πετρελαιοειδή, διαμορφώθηκε σε 2.109,4 εκατ. ευρώ έναντι 2.953,8 εκατ. ευρώ κατά το ίδιο διάστημα του 2011, παρουσιάζοντας μείωση, σε ευρώ, 28,6%.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.