search
ΠΕΜΠΤΗ 03.09.2026 11:53
MENU CLOSE

Αύξηση της ύφεσης και της ανεργίας προβλέπουν οι αναλυτές του Reuters

26.04.2012 11:59
Αύξηση της ύφεσης και της ανεργίας προβλέπουν οι αναλυτές του Reuters - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Περισσότερη ύφεση και ανεργία και μη πλήρη επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων προβλέπουν για τις χώρες της ευρωπεριφέρειας 40 οικονομικοί αναλυτές σε δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters.

Περισσότερη ύφεση και ανεργία και μη πλήρη επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων προβλέπουν για τις χώρες της ευρωπεριφέρειας 40 οικονομικοί αναλυτές σε δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters.

Για την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία τονίζουν ότι θα βρεθούν σε χειρότερη από την προβλεπόμενη κατάσταση, ενώ ειδικά για την χώρα μας προβλέπουν ύφεση πάνω από 5% για φέτος και 0,9% για το 2012,.

Τέλος σύμφωνα με τους αναλυτές η ανεργία στην Ελλάθα θα ξεπεράσει το 22% μέχρι το τέλος του 2012 και το 2013 θα ξεπεράσει το 23%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 03.09.2026 11:53