Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ ελληνική κρίση χτύπησε την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2010 χωρίς να μπορέσει να αμυνθεί, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΕ Χερμάν βαν Ρομπάι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Στοκχόλμη.
Η ελληνική κρίση χτύπησε την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2010 χωρίς να μπορέσει να αμυνθεί, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΕ Χερμάν βαν Ρομπάι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Στοκχόλμη.
«Όταν ανέλαβα στις αρχές του 2010, λίγο αφού ξέσπασε η ελληνική κρίση, βρήκα μία άδεια εργαλειοθήκη.Το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης για επιτήρηση των δημοσιονομικών ήταν αποδυναμωμένο, η συνολική μακροοικονομική εποπτεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο ανύπαρκτη, χωρίς κεφάλαια διάσωσης στην περίπτωση κρίσεων. Έπρεπε να αναπτύξουμε όλα αυτά τα εργαλεία στη μέση της κρίσης» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Ρομπάι.
Τέλος ζήτησε υπευθυνότητα από κάθε κυβέρνηση προκειμένου να βάλει σε τάξη τα του οίκου της και να εκφράσει την αλληλεγγύη της όταν η Ευρωζώνη κινδυνεύει συνολικά».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.