search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 16:58
MENU CLOSE

Έρχεται κοινωνική έκρηξη

08.05.2012 15:02
oldphotos133612066749.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Χάος από κοινωνική έκρηξη στην Ευρώπη βλέπει η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας αν συνεχιστεί η πολιτική της λιτότητας και η πίεση προς τους Ευρωπαίους πολίτες στη φτώχεια και την εξαθλίωση στο όνομα της ανταγωνιστικότητας.

Χάος από κοινωνική έκρηξη στην Ευρώπη βλέπει η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας αν συνεχιστεί η πολιτική της λιτότητας και η πίεση προς τους Ευρωπαίους πολίτες στη φτώχεια και την εξαθλίωση στο όνομα της ανταγωνιστικότητας. Όπως υποστηρίζεται σε έκθεσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα, τόσο τα μέτρα λιτότητας όσο και οι συνεχόμενες μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας έχουν επιφέρει σοβαρά πλήγματα στην κοινωνία, με συνέπεια ο αριθμός των άνεργων πολιτών στην Ευρώπη να έχει αυξηθεί στα 2/3 των χωρών. Σύμφωνα με την ILO (International Labor Organization), από την αρχή της οικονομικής κρίσης το 2008 έχουν χαθεί περίπου 50.000.000 θέσεις εργασίας.  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 16:50