search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 16:23
MENU CLOSE

Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Τρίτη 15 Μαϊου

14.05.2012 23:19
Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Τρίτη 15 Μαϊου - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ο πολυχώρος Pop Up 123 φιλοξενεί την ομαδική έκθεση «Human – being…», η οποία θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου.

Ο πολυχώρος Pop Up 123 φιλοξενεί την ομαδική έκθεση «Human – being…», η οποία θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου. Στα έργα των καλλιτεχνών τονίζεται έντονα η «ανάγκη για διέξοδο από παγιωμένες καταστάσεις και από την έντονη καταστροφολογία που διέπει τον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό». Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ιάνθη Αγγελίογλου, Χρυσή Αμανατιάδου, Θεώνη Δημοπούλου, Κλεώνη Μανουσάκη, Άννα Μιχαηλίου κ.ά. Επιμέλεια/συντονισμός έκθεσης: Μαριάννα Αναστασοπούλου.

 

Info: Pop Up 123, Πειραιώς 123, Γκάζι. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή: 14.00 – 21.00 και Σάββατο – Κυριακή: 15.00 – 21.00. Είσοδος ελεύθερη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 16:22