Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣε εννέα κινήσεις θα εστιαστεί το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων από τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
Σε εννέα κινήσεις θα εστιαστεί το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων από τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Πρόκειται για την αξιοποίηση 28 κτηρίων, τη διάθεση του 35% των ΕΛΠΕ, του 29% του ΟΠΑΠ και του 74% της ΕΥΑΘ, την πώληση της ΛΑΡΚΟ, την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού και λιμανιών και μα-ρινών, καθώς και την πώληση του 61% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και του 90% των μετοχών των ΕΛΤΑ. Αναμένεται επίσης να ολοκληρωθεί και η πρόσληψη συμβούλων για έξι από τα έργα του 2012 και του 2013. Σε δύο περιπτώσεις η διαδικασία πρόσληψης συμβούλων βρίσκεται στο τελικό στάδιο υπογραφής από τον υπουργό Οικονομικών, ενώ στις υπόλοιπες τέσσερις περιπτώσεις η διαδικασία είναι στη φάση προκήρυξης του σχετικού διαγωνισμού. Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.