search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 15:44
MENU CLOSE

Ακόμα περιμένουν

22.05.2012 16:56
oldphotos133735226525.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Έχουν περάσει παραπάνω από δυόμισι χρόνια από τότε που ανακλήθηκαν οι άδειες λειτουργίας της «Ασπίς Πρόνοια» και της «Commercial Value» και οι ασφαλισμένοι σε αυτές τις εταιρείες ζουν το δικό τους δράμα, καθώς ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί. 

Έχουν περάσει παραπάνω από δυόμισι χρόνια από τότε που ανακλήθηκαν οι άδειες λειτουργίας της «Ασπίς Πρόνοια» και της «Commercial Value» και οι ασφαλισμένοι σε αυτές τις εταιρείες ζουν το δικό τους δράμα, καθώς ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί. Τα βασικά θέματα που απασχολούν τους ασφαλισμένους είναι το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ανάδοχος ασφαλιστική εταιρεία και η αποτίμηση των unit linked προϊόντων. Για τον σκοπό αυτό, ο Σύλλογος Ζημιωθέντων ζητά με επιστολή προς τον Γιώργο Προβόπουλο την παρέμβασή του.  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 15:44