Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΔίαυλο επικοινωνίας με τον Γιώργο Δώνη έχει ανοίξει ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους στον 43χρονο προπονητή και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές τις επόμενες μέρες.
Δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιώργο Δώνη έχει ανοίξει ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους στον 43χρονο προπονητή και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές τις επόμενες μέρες. «Γιώργο, πριν αποφασίσεις περίμενέ μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας», ήταν το μήνυμα της διοίκησης στον μέχρι πρότινος τεχνικό του Ατρομήτου
Παρόλα αυτά, η εφημερίδα SportDay σημειώνει πως ο Δώνης φέρεται να έχει ήδη πρόταση από τον ΠΑΟΚ αλλά και ομάδα του Κατάρ. Ωστόσο, επιθυμία του ίδιου θα ήταν μια καριέρα στον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα ζητήσει κάποιες εγγυήσεις, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του «τριφυλλιού». Μάλιστα, οι όροι που θέτει είναι ανάλογοι με εκείνους του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Συγκεκριμένα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αρκεί να υπάρξει προγραμματισμός για το καλοκαίρι και να γίνει «πάντρεμα» με έμπειρους παίκτες με στόχο της ανταγωνιστικότητα της ομάδας.
Πάντως στον Παναθηναϊκό, προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Φερέιρα, όμως ο Δώνης έχει σοβαρές πιθανότητες να τον αντικαταστήσει.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.