search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 15:09
MENU CLOSE

Αρχίζουν τα όργανα Βαγγέλη…

29.05.2012 05:44
oldphotos133793636214.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Συνεχίζεται η εμμονή στην «ad hoc» ανάθεση έργου και τη συγκρότηση άτυπων οργάνων του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος αρνείται να «νομιμοποιήσει» ουσιαστικά τα μέλη του κόμματος χρησιμοποιώντας τους κατά το δοκούν.

Συνεχίζεται η εμμονή στην «ad hoc» ανάθεση έργου και τη συγκρότηση άτυπων οργάνων του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος αρνείται να «νομιμοποιήσει» ουσιαστικά τα μέλη του κόμματος χρησιμοποιώντας τους κατά το δοκούν. Ενδεικτικά η πρακτική αυτή δεν λειτουργεί μόνο στη συγκρότηση της άτυπης γραμματείας, όπου δεν συμμετέχουν μόνο εκλεγμένοι βουλευτές, «νομιμοποιημένοι» από τη λαϊκή εντολή, αλλά και φίλοι του Βαγγέλη που πάτωσαν στη σταυροδοσία. Με τούτα και με κείνα πολλά στελέχη είναι «τούρμπο» και μόνο συνθήκες ανασυγκρότησης, επανασυσπείρωσης και αξιοποίησης των πάντων δεν επικρατούν. Η Τόνια (Αντωνίου) φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου και δεν είναι η μόνη.  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 15:09