search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:35
MENU CLOSE

Πήρε το «ναι» ο πρίγκιπας Φεισάλ!

29.05.2012 16:34
Πήρε το «ναι» ο πρίγκιπας Φεισάλ! - Media

Νέα δεδομένα για τους «Πράσινους» καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, χορήγησε άδεια αγοράς μετοχών στον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ Φεϊσάλ.

Νέα δεδομένα για τους «Πράσινους» καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, χορήγησε άδεια αγοράς μετοχών στον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ Φεϊσάλ.

Ο Άραβας του Τσάκα που είχε δώσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες, έστειλε τη δικηγόρο του, Κασσιανή Μιχοπούλου τα χαρτιά που ζήταγε η Επιτροπή, τα οποία κρίθηκαν επαρκέστατα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr

Έτσι, παρά το γεγονός πως στον κόσμο του «τριφυλλιού» υπάρχει μεγάλη δυσπιστία λόγω της καθυστέρησης που είχε το θέμα αλλά και των… κενών που έπεφτε συνέχεια ο συνεργάτης του, Βλάσης Τσάκας, ο πρίγκιπας Φεισάλ, πήρε το «πράσινο» φως για να συνεχίσει το εγχείρημα του.

Το οποίο, όπως ο ίδιος διατείνονταν, έλεγε το εξής. Στα ταμεία του Παναθηναϊκού θα μπουν αρχικά 15 εκατομμύρια ευρώ στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και στην συνέχεια θα επενδυθούν ακόμη 55 εκ. € στην ομάδα ενώ θα «τρέξει» παράλληλα και το θέμα του γηπέδου.

Παρά τη δυσπιστία, πρέπει να υπογραμμιστεί, πως για να δώσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άδεια στον Άραβα επιχειρηματία, σημαίνει πως είδε… λεφτά στην κατοχή του.

Το ερώτημα από εδώ και στο εξής είναι τι θα αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος έχει στην κατοχή του το πληρεξούσιο το οποίο λέει πως του ανήκει το 54,7% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη για το οποίο ενδιαφέρεται και ο Αλ Σαούντ Φεϊσάλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:32