Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΑίτηση για τη χορήγηση τριετούς δανείου ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να υπέβαλε η ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σύμφωνα με πηγές του Reuters.
Αίτηση για τη χορήγηση τριετούς δανείου ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να υπέβαλε η ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σύμφωνα με πηγές του Reuters.
«Πρόκειται για ένα τριετές δάνειο 130 εκατ. ευρώ» προκειμένου η επιχείρηση να αποπληρώσει το υφιστάμενο χρέος της δήλωσε η υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση για το θέμα από τη ΔΕΗ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.