Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Να ’μαστε πάλι εδώ, ψηφοφόρε! Μπροστά στις κάλπες τις κάλπικες, των ψευδαισθήσεων, των φαντασιώσεων, των παροχών, της ωραίας ζωής.
ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ
Να ’μαστε πάλι εδώ, ψηφοφόρε! Μπροστά στις κάλπες τις κάλπικες, των ψευδαισθήσεων, των φαντασιώσεων, των παροχών, της ωραίας ζωής. Πάντα μου έκανε εντύπωση ο κόσμος πριν από τις εκλογές. Όλα φαίνονταν εύκολα, να έχουν τη λύση τους, την ευκολία τους και πάντα την αισιόδοξη πλευρά τους. Από την άλλη, την επομένη όλα, ως διά μαγείας, άλλαζαν, η προσγείωση στην πραγματικότητα, η απογοητευτική αφύπνιση… μέχρι τον επόμενο ύπνο μας, οπότε πάλι θα αποκοιμηθούμε λίγο πριν από την κάλπη, για να ξυπνήσουμε απότομα ξανά και ξανά στην εφιαλτική έτσι κι αλλιώς πραγματικότητα. Μάγοι των ονείρων οι πολιτικοί και ενθουσιώδες κοινό οι ψηφοφόροι, δύσκολο να ξεδιαλύνεις… την κατάσταση. Καλό Σαββατοκύριακο κι από Δευτέρα… τα νεότερα!
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.