Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΝέα παρτίδα με 500.000 εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος θα ταχυδρομήσει μέσα στην εβδομάδα η ΓΓΠΣ.
Νέα παρτίδα με 500.000 εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος θα ταχυδρομήσει μέσα στην εβδομάδα η ΓΓΠΣ. Από τα εκκαθαριστικά αυτά περίπου 330.000 είναι χρεωστικά και αναγράφουν αυξημένα ποσά φόρων, όπως και τα προηγούμενα, ενώ μόλις 170.000 είναι μηδενικά και πιστωτικά. Οι φορολογούμενοι που θα παραλάβουν τα 330.000 χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα θα πρέπει να εξοφλήσουν από έναν έως και τρεις διαφορετικούς φόρους μαζί, είτε εφάπαξ μέχρι το τέλος Ιουλίου είτε σε τρεις δόσεις, εκ των οποίων την 1η μέχρι το τέλος Ιουλίου, την 2η μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και την 3η μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2012. Πρόκειται για τον αυξημένο φόρο εισοδήματος, την ειδική εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος, το οποίο ανέρχεται σε 400-500 ευρώ. Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.