search
ΚΥΡΙΑΚΗ 11.10.2026 16:31
MENU CLOSE

Νέο Δ.Σ. για την ΕΡΤ

24.07.2012 13:33
Νέο Δ.Σ. για την ΕΡΤ - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε. Πρόεδρος της ΕΡΤ ορίστηκε ο Τζώνυ Καλημέρης και Διευθύνων Σύμβουλος ο Νίκος Σίμος.

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε. Πρόεδρος της ΕΡΤ ορίστηκε ο Τζώνυ Καλημέρης και Διευθύνων Σύμβουλος ο Νίκος Σίμος.

Ειδικότερα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους Νίκο Σίμο, Νίκο Τέλλη, Τέλη Σαμαντά, Άννα – Έννυ Μαγιάση, Χάρη Παπαδόπουλο και Ιωάννη (Τζώνυ) Καλημέρη. Ως εκπρόσωπος των εργαζομένων θα συμμετέχει ο Αρίστων Κοντιζάς, έχοντας αναπληρωτή τον Συμεών Σαζακλόγλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.10.2026 16:31