Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤην πιστοληπτική ικανότητα 15 ιταλικών τραπεζών υποβάθμισε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s, λόγω του κινδύνου της παρατεταμένης ύφεσης.
Την πιστοληπτική ικανότητα 15 ιταλικών τραπεζών, μεταξύ των οποίων και της Unione di Banche Italiane (UBI), υποβάθμισε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s, λόγω του κινδύνου της παρατεταμένης ύφεσης την οποία αντιμετωπίζει η ιταλική οικονομία.
Μεταξύ των τραπεζών που υποβαθμίζονται είναι και οι περιφερειακές τράπεζες Banca Popolare dell’ Emilia Romagna και Banca Popolare di Vicenza. Η πιστοληπτική ικανότητα των μεγαλύτερων ιταλικών τραπεζών, UniCredit, Intesa Sanpaolo και Mediobanca παραμένει αμετάβλητη.
Στα μέσα Ιουλίου ο οίκος Moody’s ανακοίνωσε ότι υποβαθμίζει 13 ιταλικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της UniCredit και Intesa Sanpaolo.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.