search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 06:58
MENU CLOSE

Αναδιάρθρωση και παρέμβαση

13.08.2012 16:15
oldphotos134451037491.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Το ΔΝΤ φέρεται να τάσσεται υπέρ νέας αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας, προτείνοντας μείωση επιτοκίων και haircut, ενώ ο ESM, o μόνιμος μηχανισμός «στήριξης», θα μπορεί να παρεμβαίνει και στις πρωτογενείς αγορές, δηλαδή στις δημοπρασίες ομολόγων. 

Το ΔΝΤ φέρεται να τάσσεται υπέρ νέας αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας, προτείνοντας μείωση επιτοκίων και haircut, ενώ ο ESM, o μόνιμος μηχανισμός «στήριξης», θα μπορεί να παρεμβαίνει και στις πρωτογενείς αγορές, δηλαδή στις δημοπρασίες ομολόγων. Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 06:57