Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΎφεση γύρω στο 10%-11% συνολικά το 2012-2013, παρότι η τρόικα εκτιμούσε 4%-5%, αλλά και πρόσθετη χρηματοδότηση (ή μήπως… πρόσθετα μέτρα;) 7 δισ. ευρώ μόνο για το 2012 προβλέπει η Standard & Poor’s.
Ύφεση γύρω στο 10%-11% συνολικά το 2012-2013, παρότι η τρόικα εκτιμούσε 4%-5%, αλλά και πρόσθετη χρηματοδότηση (ή μήπως… πρόσθετα μέτρα;) 7 δισ. ευρώ μόνο για το 2012 προβλέπει η Standard & Poor’s. Με τις εκτιμήσεις αυτές συνόδευσε την υποβάθμιση της οικονομικής προοπτικής της Ελλάδας σε αρνητική από σταθερή.
Με βάση αυτή την εκτίμηση, υπολογίστε τι θα γίνει με την ανεργία. Την Τρίτη ο οικονομολόγος επικεφαλής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Σάββας Ρομπόλης δήλωσε: «Αν πάμε σε ύφεση 5%, τότε η ανεργία από 24%, όπου κατά τη γνώμη μας θα κλείσει ο μέσος όρος στο τέλος του 2012, θα πάει ανάμεσα στο 28% με 29%». Φανταστείτε λοιπόν τι θα συμβεί αν επιβεβαιωθούν η… Moody’s, αλλά και πολλοί άλλοι, που προβλέπουν ύφεση όχι 5%, αλλά 7% για το 2012. Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.