search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:29
MENU CLOSE

Τα αρνείται όλα ο Θεοφίλου

22.08.2012 11:24
Τα αρνείται όλα ο Θεοφίλου - Media

Αρνείται τη συμμετοχή του τόσο στη ληστεία της Πάρου όσο και στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ο Τάσος Θεοφίλου.

Αρνείται τη συμμετοχή του τόσο στη ληστεία της Πάρου όσο και στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ο Τάσος Θεοφίλου.

Ο 29χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά με το συνήγορό του στο ανακριτικό γραφείο, ζήτησε και έλαβε 24ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο συνήγορός του τόνισε ότι υπάρχει δικονομικό πρόβλημα καθώς ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει δίωξη για το ίδιο αδίκημα δυο φορές, ενώ αμφισβήτησε και τη διαδικασία λήψης DNA από την αστυνομία, στοιχείο που τον τοποθετεί στον τόπο της ληστείας.

Τέλος, ο κ. Φυτράκης επισήμανε ότι η ποινική διαδικασία θα έπρεπε να είναι στα δικαστήρια της Σύρου και όχι στην Αθήνα.

Αυτή την ώρα ο κατηγορούμενος βρίσκεται ενώπιον του αυτοφώρου τριμελούς πλημμελειοδικείου για το αδίκημα της αντίστασης κατά της αρχής κατά τη σύλληψή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:28