search
ΤΡΙΤΗ 01.09.2026 18:01
MENU CLOSE

Στη τελική ευθεία η φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία

03.09.2012 07:43
Στη τελική ευθεία η φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Με τον Ελβετό ομόλογό του θα συναντηθεί εντός της ημέρας ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.

Με τον Ελβετό ομόλογό του θα συναντηθεί εντός της ημέρας ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων στις ελβετικές τράπεζες.

Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα ο κ. Μαυραγάνης συναντήθηκε την Κυριακή και με τον επικεφαλής της  Ένωσης Ελβετικών Τραπεζών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 01.09.2026 17:55