Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτην κρίσιμη συνεδρίαση του Εurogroup την ερχόμενη Παρασκευή στην Κύπρο, θα γίνει η πρώτη συζήτηση για την Ελλάδα, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται στις 8 Οκτωβρίου, υπό την προϋπόθεση ότι η αξιολόγηση της τρόικας θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Στην κρίσιμη συνεδρίαση του Εurogroup την ερχόμενη Παρασκευή στην Κύπρο, θα γίνει η πρώτη συζήτηση για την Ελλάδα, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται στις 8 Οκτωβρίου, υπό την προϋπόθεση ότι η αξιολόγηση της τρόικας θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Τις εν λόγω επισημάνσεις έκανε τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες αξιωματούχος της Ευρωζώνης, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά του, την Παρασκευή οι εκπρόσωποι της τρόικας θα παρουσιάσουν, μέσω των πολιτικών τους προϊσταμένων (Ρεν, Λαγκάρντ, Ντράγκι), που θα βρίσκονται στην Κύπρο, τα πρώτα στοιχεία σχετικά με το πακέτο των μέτρων των 11,7 δισ. ευρώ για την περίοδο 2013-2014. Ο ίδιος αξιωματούχος τόνισε ότι για να υπάρξει τελική απόφαση στην επόμενη συνεδρίαση του Εurogroup, στις 8 Οκτωβρίου, θα πρέπει η τρόικα να έχει ολοκληρώσει την αξιολόγηση πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται πως κοινοτικοί παράγοντες εμφανίζονταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για συνολική διευθέτηση του ελληνικού ζητήματος, στο πλαίσιο του Εurogroup. Η αισιοδοξία αυτή βασίζεται, κυρίως, στη μεταστροφή της γερμανικής θέσης, η οποία εκφράζεται από την Ανγκελα Μέρκελ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.