search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:17
MENU CLOSE

Εξεταστική για την εμπλοκή του στην υπόθεση ακινήτων ζητά ο Λιάπης

25.09.2012 10:17

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος μέσω ακινήτων από πολιτικά πρόσωπα ζήτησε ο Μιχάλης Λιάπης.

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος μέσω ακινήτων από πολιτικά πρόσωπα ζήτησε ο Μιχάλης Λιάπης.

Ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι δέχεται «μία ανελέητη προσωπική επίθεση» και ότι «κάποια παράκεντρα εξουσίας» θέλουν να τον εξοντώσουν πολιτικά και ηθικά.

«Όλο αυτόν τον καιρό δέχομαι μία ανελέητη προσωπική επίθεση. Και πάντοτε αποδεικνύεται ότι όλα είναι ψέματα και συκοφαντίες. Προφανές ότι κάποιοι, κάποια συμφέροντα, κάποια παράκεντρα εξουσίας θέλουν να με εξοντώνουν πολιτικά και ηθικά. Με έχουν στοχοποιήσει. Και ρίχνουν κατά ριπάς. Γι’ αυτό κι εγώ ζητώ από τους αρμόδιους φορείς να επιταχύνουν την διερεύνηση της υπόθεσης για να λάμψει η αλήθεια. Και ζητώ να συσταθεί εξεταστική επιτροπή της Βουλής για να διερευνήσει την υπόθεση και να αποδειχθεί ότι δεν έχω καμία σχέση μ’ αυτή την βρόμικη υπόθεση. Κανέναν δεν γνωρίζω από τους εμπλεκομένους, ουδεμία σχέση είχα με αυτούς. Μου είναι άγνωστοι παντελώς. Και κάτι άλλο: ορισμένοι εκλαμβάνουν την σιωπή μου ως αδυναμία. Απατώνται. Μέχρις εδώ πιά..» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Λιάπης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος  Βουλγαράκης με ανάρτηση του στο twitter δήλωσε αντίθετος στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής και ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

(Το βίντεο είναι από το real.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07