search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:02
MENU CLOSE

Ο Τζαβάρας λυπήθηκε για το Τατόι

29.10.2012 22:00

Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας επισκέφτηκε το Τατόι για να διαπιστώσει με λύπη του, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ότι «η επί μακρόν αδιαφορία των αρμοδίων εγκατέλειψε απροστάτευτα και ασυντήρητα στη φθορά του χρόνου αξιόλογα μνημεία της νεώτερης πολιτιστικής και φυσικής μας κληρονομιάς». 

Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας επισκέφτηκε το Τατόι για να διαπιστώσει με λύπη του, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ότι «η επί μακρόν αδιαφορία των αρμοδίων εγκατέλειψε απροστάτευτα και ασυντήρητα στη φθορά του χρόνου αξιόλογα μνημεία της νεώτερης πολιτιστικής και φυσικής μας κληρονομιάς». Και θα φροντίσει, λέει, να ενταχθεί το έργο της αποκατάστασης του κτηρίου στο ΕΣΠΑ. Μα γιατί όλοι έκπληκτοι διαπιστώνουν ότι τίποτα δεν πάει καλά σ’ αυτό τον τόπο; Εδώ το ξέρουνε και οι πέτρες. Από το κτήμα Τατοΐου έχουν περάσει οι πάντες εδώ και χρόνια ξανά και ξανά, και αποτέλεσμα μηδέν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:02