search
ΤΕΤΑΡΤΗ 09.09.2026 21:02
MENU CLOSE

Επενδυτές με βίζα!

25.11.2012 22:00

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Άδεια παραμονής πενταετούς διάρκειας σε όσους υπηκόους τρίτων χωρών αποκτούν πρώτη ή δεύτερη κατοικία στην Ελλάδα μελετά να δώσει η κυβέρνηση, προκειμένου να προσελκύσει επενδυτές και να αναθερμάνει τη νεκρή αγορά ακινήτων.

ΑΔΕΙΑ παραμονής πενταετούς διάρκειας σε όσους υπηκόους τρίτων χωρών αποκτούν πρώτη ή δεύτερη κατοικία στην Ελλάδα μελετά να δώσει η κυβέρνηση, προκειμένου να προσελκύσει επενδυτές και να αναθερμάνει τη νεκρή αγορά ακινήτων. Ακολουθώντας το παράδειγμα χωρών όπως η Πορτογαλία, η Ιρλανδία και η Ισπανία, η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να χορηγήσει άδεια παραμονής πέντε ετών, με δικαίωμα ανανέωσης του χρόνου αυτού, σε πολίτες άλλων χωρών, που έχουν λάβει βίζα και διαθέτουν ακίνητα ελάχιστης αξίας 300.000 ευρώ. Ο χρόνος παραμονής δεν θα συνυπολογίζεται για τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας, ενώ η άδεια αυτή δεν θα επιτρέπει την άσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος στην Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.09.2026 21:01