search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.04.2026 14:37
MENU CLOSE

Το εθναρχικό Ίδρυμα, η off-shore και τα 2 εκατ.

06.12.2012 22:00

Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Ιδρύματος Καραμανλή με το ΣΔΟΕ για τους ελέγχους που έχουν ξεκινήσει σχετικά με τη δωρεά 2.000.000 ευρώ από μια άγνωστη οff shore εταιρεία.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Ιδρύματος Καραμανλή με το ΣΔΟΕ για τους ελέγχους που έχουν ξεκινήσει σχετικά με τη δωρεά 2.000.000 ευρώ από μια άγνωστη οff shore εταιρεία. Οι πληροφορίες λένε ότι μετά τα τραπεζικά έγγραφα που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ, έχει ζητήσει λεπτομερή ενημέρωση από το Ιδρυμα του εθνάρχη και εκεί γίνεται ο κακός χαμός. Φαίνεται ότι δεν θέλουν να πουν ποιος έκανε τη δωρεά και έτσι οι σχέσεις με το υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ οξύνονται. Ποιος ξέρει άραγε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία… Μην ξεχνάμε ότι ήταν μια παλιά πρακτική που είχε εφαρμόσει ο Μητσοτάκης τη δεκαετία του 1990, δηλαδή μέσω off shore εταιρειών να πηγαίνουν ενισχύσεις στη Ν.Δ. (θυμάστε τον καβγά με τον Λαλιώτη). Τώρα πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία είναι άγνωστο. Λέγεται ότι τόσο ο Αχιλλέας Καραμανλής όσο και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έχουν ενημερωθεί και ετοιμάζονται για διαβουλεύσεις σε επίπεδο πρωθυπουργού… Και αυτή η καυτή πατάτα φαίνεται ότι θα καταλήξει στα χέρια του Σαμαρά! Περί διαφάνειας πάντως ούτε λόγος!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.04.2026 14:36