search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:11
MENU CLOSE

Τον ταπείνωσε η «Βασίλισσα»

17.12.2012 07:54
Τον ταπείνωσε η «Βασίλισσα» - Media

Σε τίποτα δεν θύμισε Παναθηναϊκό η ομάδα που κατέβηκε στο γήπεδο της Βέροιας και γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την τοπική ομάδα με 3-0.

Σε τίποτα δεν θύμισε Παναθηναϊκό η ομάδα που κατέβηκε στο γήπεδο της Βέροιας και γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την τοπική ομάδα με 3-0. Αν δεν έκανε αρκετές εντυπωσιακές επεμβάσεις ο Ορέστης Καρνέζης, το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση.
Τελικά με τα γκολ των Ιωάννου (14’, 44’) και Μπαργκάν (55’) και με τον Ολαϊτάν σε… τρελά κέφια η Βέροια επικράτησε του μεγάλου της αντιπάλου και «ξεκόλλησε» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σε αυτήν εξακολουθεί να βρίσκεται από την πλευρά της η ΑΕΚ που ήρθε ισόπαλη με τον Ατρόμητο 1-1, με την αναμέτρηση να αμαυρώνει η επίθεση Χρυσαυγιτών στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη. Στα του αγώνα Σταματής και Ιγκλέσιας σκόραραν για τις δύο ομάδες με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.
Στον αγώνα που άνοιξε το κυριακάτικο πρόγραμμα Άρης και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, ενώ ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε με 1-0 επί Πλατανιά.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα, με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:09