search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 07:38
MENU CLOSE

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής

30.12.2012 16:23
Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής - Media

Στην θλίψη «βύθισε» τον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση της αυτοκτονίας του 42χρονου ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στην σειρά του Mega, «Άέρινες Σιωπές».

Στην θλίψη «βύθισε» τον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση της αυτοκτονίας του 42χρονου ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στην σειρά του Mega, «Αέρινες Σιωπές».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Βογιατζής φέρεται να βρέθηκε κρεμασμένος και τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του εικάζεται ότι ήταν τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή ακολουθεί εκείνη της ηθοποιού Ελευθερίας Βιδάκη, που επίσης πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ «Αέρινες Σιωπές» και αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που ζούσε, χτυπημένη από την επιλόχεια κατάθλιψη, το 2004.

Η κηδεία του θα γίνει στον Βόλο την ερχόμενη Τετάρτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 07:37