search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:21
MENU CLOSE

Σήμερα η κηδεία της 51χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε από τον γιο της

23.05.2013 06:53
Σήμερα η κηδεία της 51χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε από τον γιο της - Media

Ενώ μοναδικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία είναι από το πρωί της Τετάρτης η άγρια δολοφονία της 51χρονης εκπαιδευτικού από τον ίδιο της το γιο στο Αγρίνιο, μετά την νεκροψία και νεκροτομή που έγινε στην σορό της άτυχης γυναίκας, σήμερα στις 11 το πρωί θα τελεστεί η κηδεία της…

Ενώ μοναδικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία είναι από το πρωί της Τετάρτης η άγρια δολοφονία της 51χρονης εκπαιδευτικού από τον ίδιο της το γιο στο Αγρίνιο, μετά την νεκροψία και νεκροτομή που έγινε στην σορό της άτυχης γυναίκας, σήμερα στις 11 το πρωί θα τελεστεί η κηδεία της στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.
Πληροφορίες που ήθελαν να υποβάλλεται αίτημα ώστε ο 17χρονος μητροκτόνος να παραστεί στην κηδεία διαψεύδονται. Την ίδια στιγμή ο μαθητής και δράστης της δολοφονίας κρατείται στην Α/Δ Ακαρνανίας, πραγματικό ράκος, μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε. Πλέον, αρχίζει να γίνεται ολοφάνερο πως η ψυχική υγεία  του ανήλικου  ήταν από πριν τέτοια που η πίεση των εξετάσεων να ήταν εκείνη η «σπίθα» που τον ώθησε στο απίστευτο έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρχουν και στοιχεία που να συνηγορούν σε αυτό, στο γεγονός δηλαδή ότι η ψυχική κατάσταση του 17χρονου  ήταν επιβαρυμένη  και ειδικοί γιατροί κατά το παρελθόν τον είχαν παρακολουθήσει, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο βίαιο ξέσπασμα, τουλάχιστον όπως λένε άτομα που γνώριζαν την οικογένεια καθώς και γείτονες.
Από εκεί και πέρα, η υπόθεση εξαιτίας της λεπτότητας της, εξετάζεται με ευαισθησία από νομικούς, αλλά και δικαστικές αρχές και Αστυνομία, ενώ όπως είναι γνωστό ο 17χρονος θα απολογηθεί την Δευτέρα.

Πηγή: agriniopress.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:18