search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:25
MENU CLOSE

Ανεστάλη πλειστηριασμός σπιτιού για χρέος 733 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ

10.06.2013 09:11
Ανεστάλη πλειστηριασμός σπιτιού για χρέος 733 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ - Media

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός σπιτιού ο ιδιοκτήτης του οποίου ήταν συνταξιούχος από το Πέραμα και χρωστούσε στην ΕΥΔΑΠ 733 ευρώ.

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός σπιτιού ο ιδιοκτήτης του οποίου ήταν συνταξιούχος από το Πέραμα και χρωστούσε στην ΕΥΔΑΠ 733 ευρώ.
 
Στο σπίτι έμενε ο συνταξιούχος με τη σύζυγό του και τον άνεργο γιο τους και ο διακανονισμός που κατάφερε να κάνει ξεκινά από το μηδέν και άρα θα δίνει κάθε μήνα όσα χρήματα έχει μέχρι να εξοφληθεί το χρέος.

Από νωρίς το πρωί μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Περάματος είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στον Πειραιά προκειμένου να συμπαρασταθούν στον συνταξιούχο και να ζητήσουν να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός.
 
Σε σχετική ανακοίνωσή της η Συνέλευση αναφέρει παράλληλα τα εξής:
 
 «Δεν μας φτάνουν τα χαράτσια, η ανεργία, η εξαθλίωση και η πείνα που μας οδηγούν συνειδητά και σχεδιασμένα κυβέρνηση και τρόικα με τις μνημονιακές πολιτικές τους, το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε μπροστά στα καθημερινά κρούσματα αναλγησίας από τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ που με περισσό θράσος για λίγες εκατοντάδες ευρώ που χρωστούν άνεργοι και εξαθλιωμένοι, δρομολογεί την αρπαγή μέσω πλειστηριασμών των σπιτιών τους. Η άθλια αυτή επιχείρηση της ΕΥΔΑΠ σχετίζεται με τις επιδιώξεις τους για ιδιωτικοποίηση των εταιρειών κοινής ωφέλειας που παρέχουν κοινωνικά αγαθά όπως το νερό, το ρεύμα, την εκπαίδευση, την υγεία κ.α. Όπου όμως ιδιωτικοποίησαν εταιρείες όπως η ΕΥΔΑΠ, οι τιμές εκτοξεύτηκαν προς τα πάνω. Την ίδια περίοδο οι αναγκαίες υποδομές υποβαθμίστηκαν και πολλές περιοχές και νοικοκυριά έμειναν ακάλυπτα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:24