search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:11
MENU CLOSE

Στο σφυρί κατακαλόκαιρο και η ΕΥΔΑΠ

26.07.2013 13:46
ΕΥΔΑΠ: Αναστολή πλειστηριασμών και άρση της διακοπής υδροδότησης - Media

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και η ΕΥΔΑΠ «καθαρίζει» από χρέη και υποχρεώσεις…

Στο πάνω ράφι των ασημικών του Δημοσίου που προορίζονται για ξεπούλημα παίρνει θέση και η ΕΥΔΑΠ.

Τροπολογία που προωθεί περισσότερο την προσπάθεια για την ιδιωτικοποίηση…του νερού κατέθεσε η κυβέρνηση την Παρασκευή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού το οποίο συζητείται Τρίτη και Τετάρτη στο Α΄ Θερινό Τμήμα Εργασιών της Βουλής.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και η ΕΥΔΑΠ «καθαρίζει» από χρέη και υποχρεώσεις (σ.σ: μη ρωτάτε σε ποιον θα πάει ο λογαριασμός) προκειμένου να αποδοθεί χωρίς εκκρεμότητες στον ιδιώτη αγοραστή, δεδομένου ότι προβλέπεται συμψηφισμός των οφειλών μεταξύ Εταιρείας και Δημοσίου.

Το σύνολο των οφειλών αφορά στο διάστημα μέχρι την 30η Ιουνίου του 2013 και θα προσδιοριστεί με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Μεταφορών, ενώ προστίθεται ως όρος, η παραίτηση της ΕΥΔΑΠ «από κάθε άλλη αξίωση και ένδικο μέσο».

Ταυτόχρονα και στο πλαίσιο πάντα του «δημοσιονομικού πατριωτισμού», που οφείλουν να επιδεικνύουν μόνο οι οικονομικά ασθενέστεροι στη χώρα, καταργείται και η πρόβλεψη για την κάλυψη από το Δημόσιο του ελλείμματος του λογαριασμού εφάπαξ υπέρ των εργαζομένων της εταιρείας που υπηρετούσαν πριν από τις 25 Οκτωβρίου του 1999…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:07