search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:29
MENU CLOSE

Καλλονή, Πανιώνιος και Παναιτωλικός έκλεψαν τις εντυπώσεις

26.08.2013 07:16
Καλλονή, Πανιώνιος και Παναιτωλικός έκλεψαν τις εντυπώσεις - Media

Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις από τη δεύτερη αγωνιστική με τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να ηττώνται από Παναιτωλικό και Πανιώνιο αντίστοιχα

Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις από τη δεύτερη αγωνιστική με τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να ηττώνται από Παναιτωλικό και Πανιώνιο αντίστοιχα και να δίνουν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ, μετά την επικράτησή του επί του Ατρομήτου με 2-1.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχώρισε η νίκη της Καλλονής επί του (προβληματικού) Άρη με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη και Βέροια πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο «Χ» έμειναν Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης.
 
Αναλυτικά οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ:
 

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 2-0

Ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό του στον επικείμενο αγώνα με τη Σάλκε και ο Παναιτωλικός… στο γήπεδο με αποτέλεσμα να έρθει εύκολα η επικράτηση των Αγρινιωτών με 2-0.

Μπόγιοβιτς (27’) και Μελισσάς (45’) οι σκόρερ για την πλευρά του Χάβου, που είχαν και χαμένο πέναλτι στο φινάλε με τον Καμαρά.

Ασύνδετη η ομάδα του Στέφενς, ελάχιστες φάσεις σε όλο το αγώνα, δεν απείλησε ουσιαστικά τους γηπεδούχους.
 

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (90’ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72’ Γοδόι), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (80’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν.

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης (69’ Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46’ Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46’ Αθανασιάδης).
 

Πανιώνιος- Παναθηναϊκός 3-0

Σε αντίθεση με την πολύ θετική εικόνα που είχε παρουσιάσει στη Λεωφόρο στο 2-0 επί του Παναιτωλικού, ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα την ήττα από τον Πανιώνιο με το βαρύ 3-0.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ με τον Αραβίδη στο 40ο λεπτό, για να διπλασιάσει στο 71΄ ο Κολοβός και το σκορ να λάβει την τελική μορφή του από το αυτογκόλ του Μαρινάκη στο 88΄. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μέντες με δεύτερη κίτρινη.


 
Πανιώνιος (Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (80’ Πάνος), Μενδρινός, Λάσνικ (64’ Καλτσάς), Παντίδος, Παναγιωτούδης (58’ Ντούνης), Αραβίδης, Μητρόπουλος

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός (46’ Μπεργκ), Ζέκα, Μπαϊράμι (85’ Αμπεΐντ), Μαρινάκης, Καρέλης (65’ Μουζακίτης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας
 
 
Άρης-Καλλονή 0-2

Η Καλλονή απέδρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 2-0 απέναντι στον Άρη και πανηγύρισε εντυπωσιακά το πρώτο τρίποντο της στη Σούπερ Λίγκα. Τα τέρματα για τους Μυτιληνιούς πέτυχαν οι Αναστασιάδης (12’) και Γκαρσία (90’) .

Σε κακή μέρα οι «κίτρινοι» δεν απείλησαν ουσιαστικά, πέραν ελάχιστων φάσεων και μοιραία παραμένουν χωρίς βαθμό, ύστερα από δύο αγωνιστικές.
 

Άρης (Χατζηνικολάου): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (73’ Ηρακλής), Τάτος, Ουντότζι, Τσουμάνης (61’ Κοτσαρίδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς, Έλσνερ (58’ Αγγελούδης)

Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (84’ Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Μανούσος (88’ Γάλας), Γιόναν Γκαρσία, Καζάκης (79’ Σιλιγαρδάκης)

 
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Την πρώτη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής χρειάστηκε μόνο ένα ημίχρονο για να νικήσει στους «Ζωσιμάδες» τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0.

Οι Γιαννιώτες έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τσάβες, ο οποίος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ (23’) και… σέρβιρε το άλλο στον Ίλιτς (41’), δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν του νεοφώτιστου Απόλλωνα, που έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά.


 
ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (81’ Κεϊτά), Λίλα, Κορεβέσης (75’ Στρούνα), Βίλα, Τσάβες, Ίλιτς (87’ Γιάκο).

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Βέρτζος, Δεληζήσης, Παντελιάδης, Άλβαρεζ (53’ Τσιλιγκίρης), Κόρμπος, Καμαρά, Γκουέλα, Μίνγκας (46’ Φαρινόλα), Πετρόπουλος (65’ Μπλάζεκ).
 

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης στα Χανιά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Ναζλίδη στο 3ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έπαιζαν από το 10’ (!) με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λισγάρα, ισοφάρισαν με τον Μπαράλες στο 47΄. 

Έτσι οι δύο ομάδες «συμβιβάστηκαν» με τον ένα βαθμό και παραμένουν χωρίς νίκη μετά την δεύτερη αγωνιστική, αφού έχουν ισάριθμες ισοπαλίες.


 
Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Θέρα (82’ Πόποβιτς), Φερνάντες, Ιντζίδης, Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (70’ Τόρες), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης, Γιακουμάκης (53’ Αγκιλέρα).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοιάν, Λισγάρας, Πιπίνης, Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Κάφα (46’ Ναβάρο), Καράσκο (46’ Ζησόπουλος),, Μπαράλες (91’ Μπακασέτας).

 
SKODA Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0

Έστω και χωρίς καλό ποδόσφαιρο, η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στο ντέρμπι της Θράκης και διατήρησε την παράδοση 44 χρόνων που τη θέλει αήττητη στο σπίτι της από τον τοπικό αντίπαλό της.

Το γκολ του Εστέμπαν Σολάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση με τους φιλότιμους φιλοξενούμενους να προσπαθούν αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση, δίνοντας έτσι στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου τους πρώτους της τρεις βαθμούς για φέτος.


 
SKODA ΞΑΝΘΗ (Καραγεωργίου): Τσέμα, Παΐτο, Γούτας, Βάλλας, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκας, Μαρσελίνιο (65’ Κάλβο), Μάνταλος (71’ λ.τ. Βασιλακάκης), Μαρίν, Σολάρι (90’+2’ Γκοχούρι)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Ζος, Μακρυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης (77’ Ζεκίνια), Εμπόου (46’ λ.τ. Ρομέου), Κάσες, Τζάνης, Μπαϊκαρά (59’ Πόποβιτς), Ιγκόρ.
 

Βέροια-ΟΦΗ 2-0

Μετά τον Πλατανιά, τον οποίο ισοφάρισε με δέκα παίκτες, η Βέροια αυτή τη φορά νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στην έδρα της και έδειξε ότι οι Κρητικοί της… ταιριάζουν.

Το σκορ για τη «βασίλισσα του βορρά» άνοιξε στο 67ο λεπτό ο Μοχάμεντ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μρντάκοβιτς στο 82΄, παίρνοντας τη ρεβάνς από τον Δασκαλάκη που είχε αποκρούσει το πέναλτι του Σέρβου επιθετικού στο 7ο λεπτό. 

Ο ΟΦΗ από την άλλη, τα έχει με… την τύχη του αφού προχώρησε σε τρεις (!) αναγκαστικές αλλαγές.


 
Βέροια (Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ, Καλτσάς(90+1' Μάνος), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς (90+2' Παυλίδης), Οστόιτς, Μπαργκάν (64’ Ρίος)

ΟΦΗ (Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης (46’ Ζόρο) (71’ Γκαλέτι), Κάλαϊζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης (12’ Νιμανί), Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Περογαμβράκης

 
Η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα με την αναμέτρηση Εργοτέλης-Λεβαδειακός στις 21:30.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2η αγωνιστική)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6
ΒΕΡΟΙΑ 4
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3
Π.Α.Ο.Κ. 3
ΑΠΟΛΛΩΝ 3
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 3
SKODA ΞΑΝΘΗ 3
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. 1
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1
Ο.Φ.Η. 1
ΑΡΗΣ 0

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:29