search
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 07:41
MENU CLOSE

Ο προπηλακισμός της Μαρίας Αντωνίου από χρυσαυγίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

02.09.2013 09:20
Ο προπηλακισμός της Μαρίας Αντωνίου από χρυσαυγίτες (ΒΙΝΤΕΟ) - Media

Στη δημοσιότητα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δόθηκε το βίντεο από τον προπηλακισμό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Αντωνίου

Στη δημοσιότητα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δόθηκε το βίντεο από τον προπηλακισμό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Αντωνίου το Σάββατο, όπου μια ομάδα ακροδεξιών με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο την αποδοκίμασαν έντονα και της πέταξαν μπουκάλια.
 
Η Μαρία Αντωνίου, επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Γράμμου στο ετήσιο μνημόσυνο που διοργανώνει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών για τους πεσόντες στις μάχες του Εμφυλίου σε Γράμμο και Βίτσι την περίοδο 1946-1949. Ωστόσο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και μια ομάδα ακροδεξιών που τον συνόδευε, είχαν αντίθετη άποψη, προπηλακίζοντας την και εκτοξεύοντας μπουκάλια σε βάρος της ίδιας και της συνοδείας της.
 
Η βουλευτής διατήρησε την ψυχραιμία της και απάντησε : «Δε σας φοβάμαι, σας αγνοώ», κατέθεσε το στεφάνι και στη συνέχεια αποχώρησε. Σε δηλώσεις της στη συνέχεια, η κ. Αντωνίου είπε: «Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής έδειξαν για μια ακόμα φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Με προπηλακισμούς, ύβρεις και άναρθρες κραυγές, αμαύρωσαν την εκδήλωση την οποία υποτίθεται τιμούσαν. Ας είναι. Εγώ τους ξέρω καλά. Καιρός ήταν να τους μάθουν και οι συμπολίτες μου. Εγώ πάντως, ως Ελληνίδα, γυναίκα και νέα βουλευτής, δεν τους φοβάμαι και δεν τους επιτρέπω να καπηλεύονται την ιστορία του τόπου μου», επισήμανε.
 
Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν αρνείται το γεγονός αλλά ανάρτησε στην ιστοσελίδα της βίντεο του προπηλακισμού με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν σήμερα το πρωί χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες στους εκπροσώπους της ΝΔ και του μνημονίου. Κακήν κακώς διώχθηκε από το Βίτσι η βουλευτής Αντωνίου, αφού πρώτα… «μπουγελώθηκε» μαζί με την κομματική της κουστωδία. Δημιουργήθηκε σχετική ένταση, αλλά εν τέλει επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι. Οι νεοδημοκράτες αποχώρησαν κάτω από θύελλα αποδοκιμασιών και με τον κόσμο να φωνάζει "Προδότες-Προδότες!».

Η απάντηση της Μαρίας Αντωνίου:
 
«Μετά τους τραμπουκισμούς η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση, γεμάτη μισογυνισμό, αφού ασχολείται κυρίως με … τακούνια.
Μόνο που στην περίπτωση μου έκαναν λάθος στον παραλήπτη.
 
Στα βουνά μας, οι γυναίκες μετέφεραν στις πλάτες τους πυρομαχικά στην πρώτη γραμμή, χωρίς να φοβηθούν τους Ιταλούς ή τους Ναζί εισβολείς.
Θα φοβηθούμε τώρα διακόσιους αφιονισμένους ροπαλοφόρους;
Άδικος κόπος.
 
Το μόνο που μπορώ να πω είναι παραφράζοντας τα λόγια του ποιητή :
"Σε τούτα δω τα βουνά, κακιά σκουριά δεν πιάνει».
 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 07:35