search
ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 23:18
MENU CLOSE

Ταυτοποιήθηκε ο Μαζιώτης του «Επαναστατικού Αγώνα» σε ληστεία τράπεζας

14.10.2013 15:33
Ταυτοποιήθηκε ο Μαζιώτης του «Επαναστατικού Αγώνα» σε ληστεία τράπεζας - Media

Στην ταυτοποίηση του φυγόποινου Νίκου Μαζιώτη ως ενός εκ των δύο δραστών ληστείας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα Τροιζηνίας τον Ιούλιο προχώρησε η αστυνομία.

 
Στην ταυτοποίηση του φυγόποινου Νίκου Μαζιώτη ως ενός εκ των δύο δραστών ληστείας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα Τροιζηνίας τον Ιούλιο προχώρησε η αστυνομία.
 
Η ληστεία έγινε στις 25/07/2013 στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα Τροιζηνίας,  με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολλάρια Αυστραλίας.
 
Σε βάρος του αναζητούμενου  φυγόποινου Μαζιώτη Νικόλαου, εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, με την οποία έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης πενήντα ετών και σε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 23:18