search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:24
MENU CLOSE

Εντάξει, το καταλάβαμε, ο Mπαρόζο δε θέλει νέο «κούρεμα»

24.10.2013 10:10
Η επιτροπή ηθικής της ΕΕ δεν βλέπει πρόβλημα στην πρόσληψη Μπαρόζο στη Goldman Sachs - Media

Σε περίπτωση που δεν το είχαμε… εμπεδώσει, ο πρόεδρος της Κομισιόν, τάχθηκε και πάλι κατά ενός νέου «κουρέματος», ενώ ζήτησε ξανά «αποτελέσματα» από την Ελλάδα.
 

Σε περίπτωση που δεν το είχαμε… εμπεδώσει, ο πρόεδρος της Κομισιόν, τάχθηκε και πάλι κατά ενός νέου «κουρέματος», ενώ ζήτησε ξανά «αποτελέσματα» από την Ελλάδα.
 
(Το «κούρεμα») «δεν είναι κάτι που υποστηρίζει η Κομισιόν. Θα έφερνε μόνο νέα αναστάτωση στην Ευρωζώνη και ανασφάλεια στους επενδυτές, ενώ θα είχε συνέπειες και για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης που στηρίζουν οικονομικά την Ελλάδα, καθώς οι φορολογούμενοι δεν θα το δέχονταν» δηλώνει ο Μπαρόζο στο σημερινό β' μέρος της συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα «Bild».
 
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναγνωρίζει πάντως ότι «τα προηγούμενα χρόνια οι Έλληνες έκαναν απίστευτα πολλά» και ότι «οι θυσίες των πολιτών είναι τεράστιες», αλλά επισημαίνει και ότι πολλές μεταρρυθμίσεις δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί. «Εδώ η Αθήνα πρέπει να φέρει αποτελέσματα» τονίζει, αλλά προσθέτει και ότι «το σημαντικότερο είναι ότι, μέσω των προγραμμάτων βοήθειας για την Ελλάδα και τις άλλες υπερχρεωμένες χώρες, η Ευρωζώνη είναι εμφανές ότι σταθεροποιήθηκε συνολικά».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:21