Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για έναν άντρα το σπίτι είναι το κάστρο του και η τουαλέτα ο θρόνος του.
Για έναν άντρα το σπίτι είναι το κάστρο του και η τουαλέτα ο θρόνος του. Εκεί όπου μπορεί να καθίσει ήσυχος και άνετος, να κάνει τη δουλειά του -συνήθως διαβάζοντας εφημερίδα- και μπορεί να νιώσει άτρωτος.
Το κακό όμως μπορεί να σε βρει ανά πάσα στιγμή, ακόμη και στο μέρος όπου θεωρητικά είσαι πανίσχυρος και απομονωμένος.
Μια τέτοια τραγική εμπειρία βίωσε ένας 70χρονος Νορβηγός στο νησί Βακερόϊ. Ο άνθρωπος είχε πάει με τη γυναίκα του στο εξοχικό τους και κάποια στιγμή επισκέφτηκε την τουαλέτα για να ξαλαφρώσει. Για κακή του τύχη, περίπου 100 μέτρα μακριά από το σπίτι ένας κυνηγός είχε βάλει στο σημάδι έναν τάρανδο. Σημάδεψε καλά και πυροβόλησε αλλά προφανώς δεν ήταν και τόσο καλός στο κυνήγι αφού η σφαίρα δεν πέτυχε το ζώο.
Συνέχισε την πορεία της και διαπερνώντας τον τοίχο, πέτυχε τον 70χρονο στην κοιλιά. Η γυναίκα του τραυματία άκουσε τις φωνές του και ειδοποίησε τις αρχές. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Όσλο όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η αστυνομία συνέλαβε τον άστοχο κυνηγό αλλά δεν του έχει απαγγείλει κατηγορία αφού προφανώς το όλο περιστατικό ήταν ατύχημα, αυτό που ονομάζουμε «κακιά στιγμή». Και η σύζυγος του θύματος πάντως είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν κρατάει κακία και δεν κατηγορεί τον κυνηγό αφού δεν ήθελε να κάνει κακό στον άνδρα της.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.