search
ΔΕΥΤΕΡΑ 11.05.2026 06:35
MENU CLOSE

Κατασχέσεις

11.11.2013 22:00

Στο «κυνήγι» εκατοντάδων χιλιάδων μισθω­τών εργαζομένων, οι οποίοι οφείλουν στο Δημόσιο ληξιπρόθεσμα χρέη επιδίδονται το τελευταίο διάστημα οι εφορίες.

 
Στο «κυνήγι» εκατοντάδων χιλιάδων μισθω­τών εργαζομένων, οι οποίοι οφείλουν στο Δημόσιο ληξιπρόθεσμα χρέη επιδίδονται το τελευταίο διάστημα οι εφορίες. Δικαστικοί επιμελητές επισκέπτονται τα λογιστήρια των επιχειρήσεων όπου εργάζονται οι οφει­λέτες μισθωτοί και επιδίδουν ειδοποιητήρια για αναγκαστικές κατασχέσεις σημαντι­κού μέρους των αποδοχών που πρόκειται να τους καταβληθούν εντός των επόμενων μηνών. Το μπαράζ των κατασχέσεων εκτεί­νεται και σε συντάξεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.05.2026 05:46