Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on Google«Η Coca-Cola HBC δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση από τη ρωσική κυβέρνηση σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή στις δραστηριότητές της στη Ρωσία, οι οποίες λειτουργούν τοπικά με ανεξάρτητο τρόπο από το 2022», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε και προς το Χρηματιστήριο Αθηνών η εταιρεία.
Επίσης η εταιρεία επισημαίνει ότι «η Coca-Cola HBC δεν βασίζεται σε εισοδήματα ή κεφάλαια από τη ρωσική δραστηριότητά της για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων του ομίλου εκτός Ρωσίας ή για την εξυπηρέτηση του δανεισμού της».
Να σημειωθεί ότι η μετοχή της Coca Cola HBC δέχθηκε σήμερα ισχυρές πιέσεις κλείνοντας με μεγάλη πτώση 14,12%, μετά από δημοσίευμα ρωσικής εφημερίδας ότι η εταιρεία Bochkari παραγωγός μπύρας και αναψυκτικών ζητά από τον Πούτιν να αναλάβει την διαχείριση των εταιρειών Multon και Multon Parthners, οι οποίες είναι θυγατρικές της Coca – Cola HBC.
Διαβάστε επίσης
Ο Ράσελ Μπραντ κρίθηκε ένοχος για βιασμό και τρεις σεξουαλικές επιθέσεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.