search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:33
MENU CLOSE

«Πόρτα» Μιχαλολιάκου στη Χρυσή Αυγή

20.12.2013 14:21
«Πόρτα» Μιχαλολιάκου στη Χρυσή Αυγή - Media

Στην απαγόρευση του προγραμματισμένου για το Σάββατο συσσίτιου – μίσους – μόνο για Έλληνες της Χρυσής Αυγής, προχώρησε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Στην απαγόρευση του προγραμματισμένου για το Σάββατο συσσίτιου – μίσους – μόνο για Έλληνες της Χρυσής Αυγής, προχώρησε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Σε επιστολή του προς τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά, ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρει ότι «διάφοροι σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο» και ενημέρωνει ότι «κανείς δεν έχει ζητήσει άδεια κατάληψης χώρου, αλλά και να ζητούσε δεν θα ελάμβανε από τη δημοτική αρχή για τέτοια χρήση που βάζει σε μια διαδικασία ντροπής συνανθρώπους μας που υποφέρουν».

Επίσης ο δήμαρχος Πειραιά ζητά τη συνδρομή από την ΕΛ.ΑΣ. «ώστε να μην υλοποιηθούν τέτοιες παράνομες δράσεις και παράλληλα σας καλούμε να είστε σε ετοιμότητα ώστε να μην επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν κόμματα, ΜΚΟ, παρατάξεις, φορείς δημοτικούς χώρους και ιδιαίτερα αυτόν της πλατείας Δημοτικού Θεάτρου για να στήσουν "πανηγύρι" διανομής τροφίμων και άλλων ειδών με στόχο τον ευτελισμό των συνανθρώπων μας».

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη. Πόσο μάλλον την περίοδο των εορτών.

» Την ίδια ώρα που οι υποτελείς ξένων τοκογλύφων στέλνουν χιλιάδες Έλληνες στην πείνα, στην εξαθλίωση και στον θάνατο, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει διανομές τροφίμων σε όλη την Ελλάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:33